Kunde det vara sant?

Två dagar innan vi åkte till Gran Canaria så plussade jag på stickan, då var mensen elva dagar sen. Självklart blev jag överlycklig men jag trodde nog inte riktigt på det ändå. Det var säkert något fel på testet, så trodde jag. När vi väl var på semestern så kände jag mig lite konstig, trött, ingen direkt matlust. Jag brukar alltid vilja gå ut på stan om kvällarna och strosa runt i de små affärerna när jag är utomlands. Men den här gången ville jag helst äta maten på hotellet och gärna gå och lägga mig efteråt. Men det gjorde jag ju inte såklart.

Jag kände att nåt inte var riktigt som det ska, men jag tänkte att jag säkert inbillar mig? När vi kom hem så tog jag ett nytt test och även det visade positivt. Nu började jag väl förstå att det kunde väl inte vara fel på två test? Var jag verkligen gravid? Det verkar så iallafall. Nån dag senare kom illamåendet som ett brev på posten, jag mådde illa hela dagarna och låg i sängen mest. Jag kunde inte följa med på utflykterna vi hade planerat, vilket gjorde mig så ledsen. Ante och Tindra åkte till Gröna Lund med våra fina vänner och de hade haft det så roligt. Tindra hade varit så modig och åkt massa karuseller.

Hela min fyra veckor långa semester var jag sängliggande. Vi som inte haft semester på två år och så ska jag må dåligt hela tiden. Det kändes inte kul. Men jag vet att det kommer komma något underbart från allt det här och att det är värt det! Nu mår jag bättre och mår endast illa på kvällarna inna jag ska sova.

Nu vet jag iallafall med säkerthet att jag är gravid då jag har bild bevis på det ♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!