Nu var det länge sen som jag skrev här. Men jag har inte riktigt haft tid. Jobb, hämta på frita, gå ut med hund, laga mat, tvätta, städa, diska och annat har kommit i vägen. Igår jobbade jag min sista dag på väldigt länge, vet inte riktigt när jag kommer gå tillbaka till jobbet men inte innan mars 2013 iallafall. Oj, vad länge jag kommer vara hemma.

Tiden springer verkligen iväg och jag är redan i v 32. Har ju en del problem med foglossning och det var däför jag fick gå hem tidigare från jobbet. Förhoppningsvis så kommer jag bli lite bättre av att inte jobba. Kan ju alltid hålla tummarna.

Vi har börjat handla lite till bebisen. Vagn och säng är klart samt en del smågrejer. Nu är det bilbarnstol vi måste inhandla men den tänkte jag faktiskt att vi ska köpa begagnad. Dels för att den inte används så länge och för att den är väldigt dyr att köpa ny. Tindra kunde ha sin första stol tills hon blev ca tio månader. Spjälsängen blev en Hensvik från IKEA, tycker den är så himla fin. Vill gärna köpa sänghimmel och några fina sängkläder med lite spets också :) Skötbädd måste vi köpa med. Vi har en bra plats i tvättstugan att byta blöja på så något skötbord behöver vi inte.

Det är en liten vilding som bor i min mage, väldigt mycket rörelse och sparkar. Nattetid speciellt. Börjar bli lite jobbigt att andas nu, bebisen trycker väl på lungorna :) Men än så länge så har jag sluppit halsbrännan och det är jag glad över.


Kommentarer
Helen

Hej Jenny! Välkommen tillbaka, jag har kikat här inne varje dag!Såg dej i söndags på HC. Tänkte shit, ska man hälsa nu, känner vi varandra eller är vi främlingar...Jag fegade ur iallfall. Men jag hann se att du hade en jättefin mage!=)Min Alfons är lite lugnare i magen. Men det går i perioder, vissa dagar är han fullt aktiv och andra dagar känns det som han mest sover....Idag ska vi till bm och det ser jag fram emot.Trisst med foglossning, jag har sluppit den än så länge men jag blir fortare trött i kroppen när jag håller igång...kramar/Helen

2011-12-21 @ 10:28:21
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!