Läkarbesök.

Idag var jag på mitt tredje läkarbesök. Det vi kom fram till var att jag ska få planerat snitt pga förra förlossningen. Det känns jättebra. Läkaren tyckte också att det var det bästa för mig så jag slipper oroa mig och istället få börja njuta av att vara gravid.

Anledningen till att jag vill bli snittad denna gång är först och främst för att jag hade sån smärta efter förlossningen i över två månader. Jag vill inte uppleva det en gång till. Var på flera läkarbesök men de kunde inte hitta vad som var fel. Som tur var så var Ante arbetslös så han kunde hjälpa mig för jag kunde inte göra nåt. Jag bara grät hela dagarna och vred mig av smärta. Dessutom så var själva förlossningen också snudd på katastrofal. De renoverade fär uppe och jag fick aldrig komma in i ett riktigt förlossningsrum utan fick föda i en vanlig vårdsal, det fanns inte tillgång till lustgas, man kunde inte gå och vanka i korridoren för den var full av maskiner och byggdamm. Barnmorskan dumförklarade mig flera gånger när jag sa att jag var kissnödig fast jag precis kommit från toaletten. Hon sa "men lilla gumman, du är inte kissnödig, du har precis kissat" Men jag känner ju för fan att jag är kissnödig svarade jag. Då fortsatte hon "Nä det är du inte" Men det skulle visa sig att Tindra låg med huvet åt fel håll, hon tittade uppåt istället för neråt som de ska göra. Jag fick aldrig känslan av att vara bajsnödig när krystvärkarna kom utan jag blev kissnödig istället eftersom hon tröck på urinblåsan. Tro fan inte att jag fick en ursäkt av henne sen. Det är mycket svårare att föda fram ett barn som tittar åt fel håll. Flera som jag har hört har fått kejsarsnitt bara av den anledningen, men till mig sa dom bara "det är bara att trycka på".

Så nu känns det bra att det blir snitt. Jag vet att det inte är någon dans på rosor heller men det känns iallafall som det bästa alternativet för mig.

Kommentarer
Helen

Vad skönt, då kanske det blir en trevligare upplevelse denna gång!

kram

2011-12-28 @ 14:45:21
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!