Onsdagen.

Igår på förmiddagen så plockade jag ner julen här hemma, eller det mesta av det iallfall. Bara gardinerna i köket som måste bytas men det orkade jag inte då. Kanske har kraft till det idag. Jag tröttnar så fort på alla julsaker och julen är ju faktiskt förbi nu. Vi ser framåt, inte bakåt :)

Efter det var det dags för ett besök hos barnmorskan. Hör och häpna men jag hade gått ner ett kilo! Över jul dessutom. Det kändes bra. Magen däremot hade växt på sig hela tre centimeter, så då gör det inget att jag går ner i vikt ;) Allt såg bra ut och nästa besök blir den 9:e januari.

Sen tog Tindra och jag bussen till stan där hon växlade in sina danska pengar hon fått av sin gammelfarfar i Danmark. För pengarna köpte hon en speciell lera som aldrig torkar, jättehäftig lera. Känns nästan lite frigolit aktik fast mjuk? Vi köpte även present till Tindras farfar som fyller år idag.

När vi kom hem så började jag med maten och det som serverades var ugnspannkaka med grädde och sylt. Smarrigt.

Kommentarer
Elin

Hej! Angående julen så plockade jag bort den på juldagen här hemma...granen barrade massor trots att vi bara haft den i tre dagar. Kändes skönt att plocka undan i vilket fall som helst. Har kvar julstjärnor och en ljusstake.

Lite komiskt att du gått ner ett kilo. Huvudsaken är att du och lilla skrutt mår bra.

Angående att må dåligt så är det nog ganska vanligt att man går och bär på det som känns tungt för sig själv...tyvärr. Det bästa är ju om man har någon att prata med. Hoppas att det går över snart. Tack för din kommentar.

Gott nytt år till er alla fyra:-) .

Kram Elin

2011-12-29 @ 23:03:14
URL: http://www.metrobloggen.se/elinalenteg

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!