Nytt år och barnrumsfix.

Jaha imorn är det nyårsafton. Vi ska inte göra något speciellt utan det blir att vara hemma, äta något gott och bara mysa hela familjen. Vi var bortbjudna på en tillställning men förra veckan så ändrades det från barnvänligt till en fest med massa alkohol. Det kändes inte aktuellt för oss. Jag tycker inte att man lämnar bort sina barn på högtider och jag personligen skulle aldrig göra det. På högtider vill man väl vara med familjen? Tror speciellt att barnen vill vara med sina föräldrar då. Men det är ju som sagt min åsikt.

Igår var vi på Babyproffsen och köpte en skötbädd till tvättrummet. Hittade en söt med några rosa figurer på. Skulle även ha köpt babygym och babysitter med det fanns inga roliga att välja på. Så det får bli att beställa från nätet istället.

Vi tog även svängen förbi Babyland eller Barnenshus som det heter. Vi fick presentkort därifrån i julklapp, fast vi hade sagt att vi ville ha på Babyproffsen. Ante gick iallafall in där och sa att han hade fått dessa presentkort i julklapp men att han inte hade någon användning för dom och frågade om det fanns någon möjlighet att få pengar istället. Men det var blankt nej! Tycker det är väldigt dåligt. Hade vi däremot fått grejer för 1000:- så hade vi kunnat fått pengar för det då de har öppet köp. Så nu sitter vi här med 1000:- i presentkort som vi inte har någon användning för. Jag har varit inne flera gånger man jag hittar inget som jag vill ha och jag vill inte köpa något bara för att jag måste. Ingen av er som har någon nytta av presentkortet? Jag säljer det för 900:- så ni tjänar en hundring. Nån kanske ska köpa ny vagn eller ny bilbarnstol eller liknande? Hojta till i så fall.

Jag har börjat göra ordning i lillasysters rum. Tagit in en bokhylla från Ikea som Tindra hade i sitt rum.
HENSVIK Skåp-/hyllkombination, vit Bredd: 75 cm Djup: 41 cm Höjd: 161 cm
Något liknande den här. Fast det är luckor där nere och är lika djup även där uppe. I skåpet har jag lagt alla gratis påsar jag fått med blöjor, tvättservetter, krämer och liknande. Sängen är även den på plats. Fast den kommer ju flytta in till vårat sovrum sen. Den är från samma serie.
HENSVIK Spjälsäng, vit Längd: 123 cm Bredd: 66 cm Höjd: 85 cm Bäddbredd: 60 cm Bäddlängd: 120 cm
Tycker den är himla flickig och söt. Vi har även köpt en liten byrå att ha kläder i. Det fick bli en sån här.
KOPPANG Byrå med 3 lådor, vit Bredd: 90 cm Djup: 44 cm Höjd: 82 cm
Måste bara köpa nya knoppar till den för dom som var till var inte världens roligaste. En matta och några nya fina gardiner måste också inhandlas. Sen är nog rummet klart för stunden.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!