V 25 ♥

Oj vad snabbt tiden går. Knappt så man hinner med. Igår gick jag in i v 25. Nu är det bara dom värsta kvar :)

Vi har beställt vagn och fått hem den. Vi har provkört den inne och det känns som att den kommer passa oss och vad vi vill få ut av vagnen. Det blev en Crescent Diva 2011 med svart bas och ljusrosa suflett och lock. Jättefin är vagnen :)

I dag är Tindra i Kolmården med frita. De skulle åka linbanan. Hoppas hon tyckte det var roligt, hon kommer nog berätta en hel del om dagen sen. Tycker det är bra att frita hittar på roliga saker för barnen på loven, alla föräldrar har ju inte den möjligheten att vara lediga på alla lov tyvärr. Önskar jag kunde vara ledig på loven men så mycket semester har jag inte. Men det blir annat när jag är mammaledig. Då får Tindra vara hemma alla lov med mig. Hon kommer bara gå i skolan tre timmar om dagen :)

Har precis renskrivit min ansökan om havandeskapspenning. Hoppas dom godkänner den. Att vara lokalvårdare är ett tugnt och krävande jobb. Men jag har hört att flera har blivit nekade nu. Men samtidigt så blir dagispersonal godkända och det förstår jag inte riktigt. Skulle deras jobb vara fysiskt jobbigare än en lokalvårdares? Jag jobbar ensam hela dagarna och gör ca 50 tunga lyft om dagen 5-15 kg. Hur många tunga lyft det bli för en förskolelärare om dagen? Där kan ju faktiskt någon annan lyfta upp barnet till skötbordet. Eller? Det finns ingen annan som kan göra mina lyft eftersom jag jobbar ensam. Det är bara att hålla tummarna!

Nu ska jag plocka ordning lite här hemma innan det är dags att hämta hem prinsessan :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!