Ullared.

I söndags så åkte jag och Ante till Ullared. Jag tycker inte om att åka bil för fem öre. Blir rastlös och tycker faktiskt att det är lite otäckt. Ante är en väldigt bra bilförare men jag litar inte på resten av trafikanterna. Mycket lastbilar som åker ut i andra körfält och idioter som kör alldeles för fort.

Vi kom fram iallafall och det var ingen kö, vilket var väldigt skönt. Det blev en del shoppat men inte så mycket som jag hade hoppats på. Det fanns nästan inga kläder till Tindra. Hon kräver nu kläder på "stora" avdelningen och jag tycker inte såna kläder passar en sexåring. Alldeles för utmanande. Blev bara två koftor och ett par leggings samt termobyxor, mössa och vantar. Till bebisen köpte jag två par strumpbyxor och strumpor annars fanns det inget att ha i klädväg tyckte jag. Ante hittade vinterjacka, termobyxor, bälte och mjukisbyxor. Så det var han nöjd med :) Jag köpte strumpor, bh och trosor. Jag orkar inte ens kolla på kläder på damavdelningen, det är jämt så mycket folk där så jag går bara förbi. Vi hittade en del presenter till Tindra men jag tyckte ändå att det var ganska dåligt med leksaker. Samma som förra året typ. Vi köpte lite annat till bebisen med som tex. Två mysiga filtar, dregellappar, badbalja, plastadfroté och en speldosa.

Vi hade iallafall en jättetrevlig dag tillsammans och jag är jätteglad att Ante vill följa med mig till Ullared, det är inte alla killar som vill det. Nu satsar vi på att åka dit någon gång i vår igen.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!