Det kliar i fingrarna.

Jag är så sugen på att shoppa loss till bebisen. Har sett en massa söta kläder till både kille och tjej. Förra veckan hämtade jag ut en body från Kappahl som man får gratis i en goodiebag. Blev ju såklart en neutral men den var väldigt fin. Finns mycket mer fina kläder nu än när vi väntade Tindra.

Jag har inte fått nån känsla av vad det är för en liten varelse som gömmer sig där inne. Är det en liten pojk eller en liten flicka? Ena dagen känns det som att det är en kille medans nästa så är jag säker på att det är en tjej. Med Tindra så fick jag ingen sån känsla heller. Om man ska jämföra graviditeterna så är de helt olika. Den här gången så har jag mått illa fram till vecka 12 ungefär, med Tindra mådde jag inget illa. Förra grav. var jag extremt sugen på apelsiner och pizzasallad. Nu har jag inte riktigt fått samma starka sug efter något men nåt som ganska ofta är i tankarna är kikärtor i vinegrette. Har bara ätit kikärtor två gånger i hela mitt liv men ändå är jag sugen på dom. Förra veckan åt vi på Pizzahut och då tod jag en sallad till förrätt som jag fick blanda själv. Jag tog pizzasallad, majs och dessa kikärtor och massa vinegrette. Det var så gott! Har köpt hem vitkål, majs och kikärtor och ska någon dag försöka återskapa denna sallad :)
Mitt hår på armarna har börjat växa mer och mörkna! Tror det är ett tecken på att det är en liten pojke man bär på? Förra gången märkte jag ingenting med håret, varken på armar, ben eller huvud. Åhh det ska bli så spännande och se vad det är för en liten människa som gömmer sig där inne. Kanske är dags att boka tid för ett sånt ultraljud. Vet inte riktigt från vilken vecka man kan göra det, men tror att det är från ca v 25. Nån som vet?
Tycker att det är lite trist att man inte kan göra ett könsbestämmande ultraljud i Norrköping. Förr vet jag att man kunde få reda på könet på vanliga ultraljudet men de slutade med det för att det var många som helt plötsligt ville göra abort. Antagligen för att de tyckte att det var fel kön på barnet? Hemskt.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!