Liten uppdatering.

Vårat internet har inte funkat på några dagar så jag har inte kunnat skriva någonting här. Men nu funkar det helt plötsligt igen.

I söndags så började Tindra på dansen och hon tyckte att det var väldigt kul. Hon vill gärna fortsätta så det känns jättebra. I måndags så vaknade hon och var genomförkyld så igår blev det ingen fotbollsträning för hennes del. Men hon blev inte så ledsen för det. Vi tog en promenad med Leah istället.

Jag tänker dag och natt på olika barnvagnar och namn. Blir galen snart. Kan inte bestämma mig för nåt. Ändrar mig hela tiden. Jag vill ha ett självklart val men det finns det inte. Varken med vagnen eller namn på bebisen. Namnet är ju väldigt viktigt eftersom det behåller man ju oftast hela livet. Jag vill att det ska passa ihop med Tindra och gärna inte ett namn som man kan göra smeknamn eller forkortningar av. Många krav har jag :) Tur att jag fortfarande har lite tid att tänka.

Imorn är det dags för syjunta igen. Vi ska hem till en faster till mig och hon ska bjuda oss på kåldolmar. Det var så länge sen som jag åt det så det ska bli jättegott. Längtar.

Nu har jag äntligen börjat känna bebisen ordentligt. Mest när jag ligger i sängen och är avslappnad. Då känner jag små sparkar av minifötter ♥ Det är så mysigt.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!