Stora prinsessan.


Älskade lilla troll.


Shopping och presenter.

Lite av det som jag har handlat till Cornelia och lite av presenterna hon har fått! Hinner inte mer nu tyvärr, hoppas att jag kan titta in senare.

Påsken!

Påskhelgen har varit lugn och helt perfekt. I torsdags så var vi bjudna på mat hos Antes föräldrar, det var påskmat och tårta. I fredags så var vi bara hemma och tog det lugnt. På påskafton var vi hemma hos min mamma och pappa på mat. Tindra fick en ny cykel i påsk present av oss och mamma och pappa. Hon blev jätte glad! Hennes gamla cykel var för liten fast vi höjt sadel och styre. Hon fick även en drös påskägg med godis i. Igår så hade vi Leif med familj här på besök. Vi grillade korv, lekte i lekpark, gick promenad, åt tacos och blåbärspaj! Deras lille pojk är bara tre veckor yngre än Cornelia så det är jätte roligt. Vi har även planerat att göra nåt på semestern tillsammans :)
Idag så har vi varit på maxi och jag köpte lite kläder till cornelia för presentkortet hon fick av mamma och pappa. Finns så mycket fint så det är svårt att välja!

Nu ska jag försöka sova lite! Ses!


Stora prinsessan.


Sötnos.


Dags för en uppdatering igen tycker jag.

Nu går det lite bättre här hemma. Lite rutiner finns det även om det är helt Cornelia som styr när hon vill sova och inte.

Tänkte skriva hur en dag här hemma kan se ut.

6.45  Då går jag upp och plockar fram frukost till Tindra och värmer mat till Cornelia.

7.00  Jag väcker båda barnen och de båda äter frukost. Jag hjälper även Tindra att göra sig klar till skolan.

8.00  Då går vi hemifrån och Cornelia somnar i vagnen. Lämnar Tindra i skolan.

10.00 Vaknar Cornelia och hon får mat. Sen har hon en lång vaken stund.

12.45 Så får hon mat igen.

13.00 Går vi till frita och hämtar Tindra. Cornelia somnar i vagnen.

15.00 Cornelia vaknar och vill ha lite mat. Somnar ibland om när hon ätit färdigt.

18.00 Äter igen och somnar en stund.

19.00 Vaknar oftast av att hon har ont i magen. Mycket gråt och skrik.

20.45 Gör oss i ordning för natten och börjar släcka ned och pratar inte så mycket med Cornelia så att hon     ska förstå att det snart är natt.

21.00 Hon äter och somnar förhoppningsvis om inte magen spökar.

24.00 Dags för mat igen, somnar om.

04.00 Mat igen och somnar om.

Så kan en dag se ut för Cornelia. Där i mellan så fixar jag tvätt, disk, mat, städ, underhålla Tindra och hunden. Det är inte alltid så lätt att göra allting. Ibland är inte Cornelia med på noterna alls och man måste hela tiden bära och bära. Men sen vi började med napp så kan hon somna själv i vagnen och det är väldigt skönt. Förut så somnade hon alltid i famnen och vaknade om man satte sig ner eller la ned henne. Så axlar och nacke mådde inte bra av det.

Hon har börjat att le mer och mer. Vad jag kommer ihåg så var Tindra mycket tidigare med att le men man ska ju inte hålla på att jämföra. Kanske beror det på att Cornelia haft väldigt mycket ont i magen och Tindra hade inte det. För vem vill le när man har ont?

I måndags var vi på bvc för läkarkontroll samt vikt och längd. Allt såg bra ut men hennes ena fot är lite böjd inåt men det skulle räta ut sig och var väldigt vanligt. Det verkar som att det är trångt i min mage eftersom Tindras ena öra var lite böjt när hon föddes och det berodde också på att det var för trångt. Cornelia vägde 4290g och var 55 cm lång. Hon följer sin kurva perfekt vilket känns skönt.

Nu ska vi inte dit förrän den 14 maj. Känns som väldigt långt emellan? Då ska hon få vaccin. Så måste köpa hem alvedon tills dess. Bara hoppas hon inte får feber eller ont i benet efteråt.

Det ska bli så skönt att ha Ante hemma i påsk. Fyra dagar ledigt får han. Han har jobbat så mycket på sista tiden och det har varit kämpigt på kvällarna när Cornelia haft ont i magen. Han har ju även missat de stunderna hon är så glad på förmiddagarna. Så han ser fram emot att vara lite ledig och spendera tid med oss.

I fredags så var Tindra på sitt första disco. En femteklass hade ordnat det. Discot var från 18.00-19.30 och Tindra hade haft så himla kul. Så hon vill absolut gå på mer disco i framtiden :)

Avslutar med lite bilder...Det fick bara bli den bilden, kunde inte rotera bilderna i datorn. Får se om Ante kan hjälpa mig sen kanske.
  

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!