Sjukling.

Jag klarade mig från magsjuka! Vet inte riktigt heller om det var det Tindra hade. Hon kanske hade ätit nåt olämpligt bara. Men däremot så har jag åkt på världens dunder förkylning! Näsan rinner konstant, ont i halsen och känner mig allmänt kass. Jag har ingen feber tack och lov. Blir jag inte bättre så kommer kejsarsnittet att bli framskjutet. Vilket inte alls känns roligt. Är jag bara förkyld så går det att genomföra men får jag hosta eller feber så går det inte. Så det är bara att hålla tummarna.

Jag har fortfarande en del som jag vill fixa med innan måndag. Lite bakning kvar och sen vill jag sy några tygpåsar att ha i skötväskan. En med blöjor och en med tvättservetter bla. Vi har ju inte köpt en traditionell skötväska utan en väska som man kan använda även sen. Så facken i den var inte direkt anpassade för blöjor och liknande. Så därför ville jag sy några påsar att ha där i så man lätt kan hålla reda på grejerna :) Jag har tyg hemma och lite spetsband till så jag hoppas bara att jag ska få lite ork att sätta igång med det.

Nåt jag har lite ångest för är att vara ifrån Tindra dom här dagarna. Hon ska sova hos sin farmor som har tagit semester för vår skull. Tindra kommer gå i skolan som vanligt måndag, tisdag och onsdag. Men efter skolan får hon komma upp och vara med oss så hon känner att hon är en del i allt det här. Vill inte vara ifrån henne hela tiden och träffa henne först när vi kommer hem från sjukhuset. Hon är en i familjen och självklart ska hon få så mycket tid som möjligt tillsammans med oss. Jag vet inte riktigt hur länge jag kommer bli kvar på sjukhuset men jag hoppas verkligen att jag får åka hem på onsdag eftermiddag, senast! Jag tycker inte om att sova borta och fram för allt om jag inte får ha eget rum vilket dom inte kan garantera. Jag tycker inte om att känna mig i vägen och vara en belastning för andra, vill kunna ta hand om mig själv och lämna plats åt någon annan istället.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och se reprisen av Unga mödrar.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!