Fixat.

Nu fungerar internet ganska bra här hemma det är bara ibland som man kopplas ifrån. Den här veckan gick ju fort den med. Tiden bara springer iväg känns det som. Hoppas bara man hinner med allt som ska göras innan bebisen kommer. Har ju tänkt att baka en massa så vi har frysen full, kanske är dags att börja med det snart. En riktig storstädning ska hinnas med också. Mamma skulle hjälpa mig med det. Tack. Tänkte lägga upp mina siffror och värden från de fem senaste besöken hos bm.

Datum:   25/10
Vecka:    23
Vikt:       65
Sf mått:  24
♥ slag:    141

Datum:   15/11
Vecka:    26
Vikt:       66
Sf mått:  25
♥ slag:    147

Datum:   8/12
Vecka:    29
Vikt:       67
Sf mått:  27
♥ slag:    128

Datum:   28/12
Vecka:    32
Vikt:       66
Sf mått:  30
♥ slag:    142

Datum:   9/1
Vecka:    34
Vikt:       67
Sf mått   31
♥ slag:    127

De senaste dagarna så har jag haft en otrolig smärta på insidan av låren och jag riktigt känner hur den lille borrar ner sitt huvud. Hon är fortfarande väldigt aktiv och rörlig i magen. Speciellt när jag sitter och ligger. I natt fick jag gå en runda igen i lägenheten för att det skulle lugna ner sig så jag kunde sova. Det är inga snälla små puffar längre utan det gör riktigt ont och det känns som huden ska spricka när som helst. Men nu är det inte många veckor kvar och det känns väldigt skönt att veta att jag inte kommer gå över tiden iallafall.

I eftermiddag när Ante kommer hem från jobbet så måste vi åka och handla. Det ekar i kyl och frys. Imorgon kväll så kommer några goda vänner på besök och vi ska bjuda på lite tacos. Kommer nog bli en hel del bebisprat då de ska ha några få veckor efter oss.

Idag fick jag för övrigt ett positivt besked från försäkringskassan. Har hållt på och strulat fram och tillbaka med min årsinkomst. Jag säger en sak och mitt lönekontor säger en annan. De har bara tagit min månadslön gånger tolv och inte räknat med de timmar jag jobbar extra varje månad och alla timmar jag jobbade över nu på sommaren. Men nu så har jag skickat in mina lönespecar till fk och de har själva sett att jag tjänar mer än vad lönekontoret säger. Känns skönt att det har löst sig nu då jag väntar min första utbetalning därifrån den här månaden.

Nu vill Tindra spela spel på bolibompa så det är bäst att flytta på sig :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!