Allt är inte bubbelgumsrosa i småbarnsvärlden!

Jag är som ett vrak! Trött som aldrig förr! Jag ser inte fräsch ut för fem öre, påsarna under ögonen blir bara större och större. Håret är slitet som aldrig förr, behöver verkligen klippa mig! Sömn är en bristvara här hemma! Får vara glad om man får något i magen under en dag. Igår så jobbade Ante till kl 20 vilket är jättebra då man inte är rik när man är föräldraledig. Men Cornelia sov kanske två timmar på hela dagen! Då var det inte sammanhängande utan typ en kvart åt gången, hon somnade i min famn och varje gång jag la ned henne i vagnen eller sängen så vaknade hon! Ryggen och axlarna värker av allt bärande! Idag hoppas jag att det går lite bättre här hemma så man hinner gå på toa åtminstone. Hur gör alla andra? Allt verkar vara så himla rosa och perfekt hos alla andra? Jag kunde inte laga middag igår så Tindra fick äta yoghurt och macka till mat men hon var lika glad för det som tur var! Men hur som helst så älskar jag denna lilla flicka fast hon vänder upp och ner på tillvaron :)


Kommentarer
Helen

Sådär är det för alla. Bara att många inte vågar tala om hur det är för de tror att de ska bli dömda då och att någon kanske ska tro att man inte älskar sitt barn. Du läser ju min blogg, som är väldigt ärlig och sårbar. Jag säger precis som det är.

Vi försöker sova när Alfons sover för att orka, men om han inte sov som er inte gjorde igår, då skulle jag med vara ett vrak! Nu är ju Niklas hemma, och han gör allt hemma, och jag får panik när jag tänker på att jag ska klara allt på egen hand när han börjar jobba på måndag!

Jag får sänka kraven helt enekelt. Det får lov att vara stökigt hemma och jag får lov att gå i pyjamas hela dagen om jag vill.

Hoppas Cornelia får en sovdag snart så att du kan passa på att sova.

Kramar

2012-03-23 @ 10:26:01
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!