Hej hej :)

Nu var det dags igen för ett litet inlägg.
Här hemma rullar allt på. Cornelia växer och frodas. Hon har blivit väldigt mycket lugnare, inte alls lika skrikig utan riktigt mysig. Hon kan sitta i babysittern och vara nöjd långa stunder. Då hinner jag att diska, bädda, laga mat och annat. På dagarna gråter hon nästan ingenting. På kvällarna kan hon vara lite gnällig. Men det är inte alls som förut. Nätterna har också blivit bättre. Igår somnade hon kl: 20.30 och vaknade 06.00 Så hon sov hela natten :) Men varje natt är inte likadan. Ibland vaknar hon två gånger och vill ha mat eller nappen och ibland vaknar hon bara en gång.
Vi har märkt att Cornelia börjar få platt bakhuvud. Hon ligger inte ner så himla mycket på dagarna och gör hon det så har vi alltid en fluffig kudde under. Så jag lånade en bärsele från BVC och tänkte att hon kunde sova i den på dagarna men den gillade hon inte alls. Hon vill inte titta åt mitt håll utan vill vara med där det händer, alltså utåt. Det är likadant när vi bär henne så vill hon titta utåt. Så nu väntar vi bara på att hon ska bli lite stadigare i nacken så kanske vi kan använda bärselen lite. Har även tänkt att köpa en Bumbo stol, i de kan de börja sitta redan vid tre månaders ålder. Bara de är starka och kan hålla upp huvudet. En sån skulle nog passa henne perfekt då hon tycker det är tråkigt att ligga ner. Hon vill helst sitta i knät eller liknande. Ligga på magen är nog det värsta hon vet! Hon blir helt hysterisk. Tindra var likadan.
Valborg firade vi tillsammans med Leif, Josephine och deras tre barn. Vi grillade, barnen lekte och vi gick till fritidsgården här i närheten. Där hoppade de i hoppborg, åt sockervadd och kollade på zumobrottning. Killarna och barnen gick och tittade på elden medans jag och Josephine var hemma med våra småttingar. De var kvar till 22.30 och efter det stupade vi i säng! Men det var en jätte trevlig dag :)
Igår var jag och Tindra på stan och handlade lite nya kläder till Cornelia. Det blev en hel del fint vi hittade. Men vad dåligt det är med bodys. Det är ju inte speciellt praktiskt att ha vanliga tröjor på så här små barn. Dom åker ju bara upp så är hela ryggen och magen bar. Men några hittade vi iallafall. Köpte även en supersöt jacka. Åhh den är så fin. Kan lägga upp bild lite senare eller imorn.
Nu ska jag passa på att kolla lite på tv innan prinsessan vaknar :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!