Några dagar...

I onsdags var hela familjen duktig. Vi rensade och rensade. I vårat förråd som vi har inne kunde man knappt gå in i och i det rummet som ska bli lillasysters rum stog det fullt med bråte. Men efter några timmars slit så är rummet tomt förutom lite bebissaker där inne och i förrådet blev det mycket tom yta. Nu känns det jätteskönt att det är gjort, vi har gått och dragit på det där alldeles för länge. Men igår när klockan ringde och det var dags för jobb så kom jag knappt upp ur sängen. Så ont jag hade, jag kunde knappt gå. Gick fem minuter tidigare än vad jag brukar för att inte missa spårvagnen. Jag kom fram till slut men jag gjorde ett antal grimaser på vägen kan jag säga.

Igår var det dags för syjuntan och det var hemma hos mig vi träffades. Min faster hade som önskemål att vi skulle äta tacos så självklart fick det bli det. Till efterrätt blev det chokladpudding, vispgrädde och hallon :) Smarrigt värre! Det är så trevligt när vi träffas, det blir många härliga skratt :)

Ikväll så ska Ante iväg på personalfest. De har hyrt nån vip avdelning i Himmelstadlundshallen och ska äta mat och se på Hästen matchen. En fest helt i Antes smak :) Skulle visst bli en del överaskningar under kvällen och Ante var lite nervös för att han skulle vara tvungen att göra något uppdrag som tex slå en straff i paus eller liknande. Han är ju inte så duktig på skridskor stackarn haha.

Jag och Tindra får ha lite mys för oss själva med popcorn och nån bra film :) Tidig sänggång lär det bli också, som alltid på fredagar.

V 25 ♥

Oj vad snabbt tiden går. Knappt så man hinner med. Igår gick jag in i v 25. Nu är det bara dom värsta kvar :)

Vi har beställt vagn och fått hem den. Vi har provkört den inne och det känns som att den kommer passa oss och vad vi vill få ut av vagnen. Det blev en Crescent Diva 2011 med svart bas och ljusrosa suflett och lock. Jättefin är vagnen :)

I dag är Tindra i Kolmården med frita. De skulle åka linbanan. Hoppas hon tyckte det var roligt, hon kommer nog berätta en hel del om dagen sen. Tycker det är bra att frita hittar på roliga saker för barnen på loven, alla föräldrar har ju inte den möjligheten att vara lediga på alla lov tyvärr. Önskar jag kunde vara ledig på loven men så mycket semester har jag inte. Men det blir annat när jag är mammaledig. Då får Tindra vara hemma alla lov med mig. Hon kommer bara gå i skolan tre timmar om dagen :)

Har precis renskrivit min ansökan om havandeskapspenning. Hoppas dom godkänner den. Att vara lokalvårdare är ett tugnt och krävande jobb. Men jag har hört att flera har blivit nekade nu. Men samtidigt så blir dagispersonal godkända och det förstår jag inte riktigt. Skulle deras jobb vara fysiskt jobbigare än en lokalvårdares? Jag jobbar ensam hela dagarna och gör ca 50 tunga lyft om dagen 5-15 kg. Hur många tunga lyft det bli för en förskolelärare om dagen? Där kan ju faktiskt någon annan lyfta upp barnet till skötbordet. Eller? Det finns ingen annan som kan göra mina lyft eftersom jag jobbar ensam. Det är bara att hålla tummarna!

Nu ska jag plocka ordning lite här hemma innan det är dags att hämta hem prinsessan :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!