Vilse i en djungel.

Har varken haft ork eller tid till att uppdatera. Men nu är jag ensam hemma en stund så då får man passa på.
Idag var vi på Babyproffsen och Babyland. Vi skulle titta lite vad som fanns att välja på i vagnväg. Så himla många olika det finns, hur ska man kunna välja? Alla har fördelar och nackdelar. Jag kan bara utgå från mina erfarenheter när Tindra använde vagn. Det som känns viktigast på en vagn måste ändå vara själva sittdelen. Det är den man kommer använda längst. Liggdelen är självklart också viktig men den används max sex månader.

Vi måste ha en vagn som blir väldigt liten då den fälls ihop. Kofferten på bilen är inte speciellt stort så vi kan inte välja vilken vagn vi vill om inte jag ska ta spårvagnen istället med vagnen vart vi än ska. Jag har hört mycket bra om de vagnar som har en ergonomisk sittdel, alltså den är inte helt platt utan mer som en skål. Svårt att förklara hur jag menar. Det sägs att barnen sover mycket mer bekvämt i en sån vagn, det kan nog stämma. Jag vill även ha en som man kan fästa bilbarnstolen på chassit, tycker det verkar smidigt. Vi har än så länge tre vagnkandidater. En dyr och två lite billigare. Än har vi tid på oss innan vi måste ta ett slutgiltigt besked.

När vi köpte vagn till Tindra så fanns det inte så mycket att välja på. Alla vagnar hade fyra fasta hjul och märkena var Emmaljunga eller Brio, sen fanns det ju självklart massa b-märken. Men det var mycket lättare då. Tyckte vår vagn var så fin. En Emmaljunga som var svart och ljusrosa. Trivdes jättebra med den. Den var inte sådär klumpig som Emmaljunga vagnarna är idag. Jag som är kort ser ju inte över sufletten när den är uppfälld ;)

Nu ska jag fortsätta googla på vagnarna... men jag hakar ju upp mig på alla nackdelar folk skriver och tänker inte på dom bra fördelarna.

Kommentarer
Helen

Hej Jenny!Tack och grattis själv! Hihi, så himla roligt att vi är gravida samtidigt! Kankse vi kan ses och lära känna varandra och gå barnvagsnpromenader när tjejerna är på dagis? Eller går Tindra i skolan, var hon äldre än Ellinor? När i februari är den beräknad? Vi har 12 mars som bf.Vi kommer ha samma problem, vi har en vanlig Volvo 850, alltså ingen kombi. Så vi får också anpassa vagn efter bilen. Jag vill ha en Brio Happy, håller mina fingrar & tår att den ska passa i vårt lilla bagageutrymme!KRAM

2011-09-06 @ 08:23:11
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!