Skoltjejen!


Bedårande.


Hej hej.

Hej!
Har inte varit inne här på evigheter! Men jag såg att det är en liten trogen skara som är inne varje dag så då tänkte jag ge er en liten uppdatering.
 
Just nu är det mycket dop planering, den 22 september så ska vi döpa Cornelia. Om alla gäster som vi bjudit kommer så blir vi hela 80 st så det är mycket som ska bakas! 7 sorters kakor, bullar och tårta! Men tårtan kommer vi beställa, blir nog smidigast så.
 
Annars är allt bara bra. Tindra har börjar första klass och det går bra. Cornelia växer och på BVC sa de att hon var helt perfekt, hon följer sin kurva även om hon ligger under medel. Maten går bättre och bättre, hon gillar kyckling med ris och grönsaker. Gröten slukar hon men välling är ingen hit för damen. 
 
På dagarna så gör vi inte så mycket. Tindra har ju bara gått en vecka i skolan än och tidigare var hon hemma med oss hela dagarna men hon var ute och lekte med sina kompisar och då ville inte jag åka iväg om dagarna. Hon ville absolut leka med kompisarna varje dag och hon är så glad att hon får gå ut själv och leka. Men nu när hon är i skolan om dagarna så skulle man ju kunna hitta på nåt. Men frågan är ju vad? 
 
Kan tyvärr inte lägga upp några nya bilder då jag inte lagt in dom på datan än :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!