💜


I sittdelen :)


Glass på smultronstället dagen efter skolavslutningen.


Glad skit :)


Semester.

Ante är hemma och har semester och pappaledigt. Hela sex veckor ledigt ska han ha och självklart har han sett till att han är ledig under hela fotbolls Em. Han är inne på sin tredje vecka och vi har hunnit med en del.
I onsdags förra veckan så åkte vi till Gröna Lund, vi tog med oss Antes minsta syster också. Vi hade en jätte rolig dag och Tindra åkte en massa karuseller! Eftersom hon är 122 cm så får hon åka många olika karuseller nu :) Cornelia var en liten ängel under hela dagen, gnällde inte ens. Hon var super duktig och tyckte nog att det var ganska roligt att titta på en massa människor hela tiden.
I torsdags så åkte jag, mamma och Wilma (min hund som mamma övertog när jag flyttade hemifrån) till veterinären. Wilma har haft så ont i ryggen, gått ner mycket i vikt och hade ingen livslust längre. Hon fick stilla somna in i mitt och mammas knä, fy vad jobbigt det var. Inget man vill vara med om. Men nu har hon iallafall inte ont längre och kan äta så mycket hundgodis hon vill.
Igår tog vi en tripp till Tropicarium, vi hämtade Tindras klasskamrat efter hon hade ätit lunch på frita och åkte. Tjejerna hade jätte roligt tillsammans, speciellt när de klappade rockorna. När vi kom hem så grillade vi och Ante skjutsade hem Tindras kompis efter vi ätit. En väldigt lyckad dag!
Vi har även varit mycket i vår lilla trädgård och fixat och donat, Tindra har badat i poolen och vattenspridaren när det varit soligt. Vi har planerat att göra om lite på uteplatsen och det blir nog bra när det är klart.
Cornelia är som en liten ängel, vilken snäll tjej! Hon somnar för natten nångång mellan 20-21 och sover till 8. Hon sover 11-12 timmar! På dagarna är hon en glad och nöjd tjej. När hon börjar bli trött är det bara att lägga henne i sängen med nappen och snuttefilten och så somnar hon på två röda! Hon älskar gröt och bara gapar efter mer, det gäller att vara snabb :) Det enda hon inte gillar så mycket är att åka bil, det måste vi planera så att hon är trött när vi ska åka någonstans. Hon gillar inte att vara pigg och åka bil.
Nu är Tindra och Ante på bio och ser nya Ice Age filmen, den är säkert jätte rolig! Jag passar på att surfa lite medans Cornelia sover.
På återseende :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!