Härliga maj!

Vilket väder! Härligt!
I helgen så har vi varit på två kalas. I lördags så var det min kusin som hade fyllt 20 år som vi firade :) Igår var det Antes 80 åriga mormor vi firade. Tycker det är kul när man har nåt planerat på helgen, annars blir det lätt att man bara degar hemma.
Åhh är så glad för jag kommer inom en snar framtid att åka på shoppingresa till Ullared! Det ska bli så kul. Det ser jag verkligen fram emot, det blir antagligen att åka buss ner men det gör ingenting för resan kommer nog bli allt annat än långtråkig :)
På tordags morgon åker mannen i huset till Älvdalen, där ska han flugfiska, umgås och bara ha det trevligt. Det är han värd efter ha jobbar så mycket hela året :) Men det kommer bli tomt här hemma och vardagen är ju lite krånglig att få ihop när man bara är en förälder hemma. Kanske kan man inte äta när man är hungrig eller kissa när man är kissnödig utan man får göra sånt när det passar. Men det ska nog gå bra. Hoppas bara att Cornelia sover skapligt om nätterna så man inte är som en zombie om dagarna.
Nu är det dags att hänga lite tvätt!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!